• Topcret Stockholm

  Kontaktperson: Anders Hedh

  Kort beskrivning: Topcrets huvudkontor och showroom. Utställning med mängder av färger och varianter av våra ytskikt.

  Adress:
  Besök: Kungsbro Strand 19
  112 26 Stockholm

 • Badrumsdax AB

  Kontaktperson: Tomas Lidström

  Kort beskrivning: Vi är specialister på våtrumsutrymmen och arbetar helt enligt gällande branschregler. Alla våra anställda hantverkare har utbildning på sitt respektive område såsom vvs, el, tätskikt och plattsättning. Våra kunniga och engagerade projektledare finns dagligen tillgängliga både på plats och digitalt. Vi lämnar långa garantier och gör löpande kontroller och slutbesiktning.

  Adress:
  Mallslingan 4
  187 66 Täby
  Sverige

 • M&D Plattsättning AB

  Kontaktperson: Magnus Sjöborg

  Kort beskrivning: M&D Plattsättning erbjuder totalentreprenad.rivning och uppbyggnad av golv, väggar, befintliga badrum, kök, vardagsrum mm. Vi väljer starka leverantörer för våra material för bästa resultat. Utbildning och våtrumsbehörighet via Byggkeramikrådet.

  Adress:
  Svalvägen 1
  187 43 Täby
  Sverige

 • Krägga Bad AB

  Kontaktperson: Jocke

  Kort beskrivning: Krägga Bad är precis ett sånt där företag som man verkligen vill anlita! Erfarna hantverkare med ett gott humör och en härlig arbetsglädje. Vi värdesätter varenda arbete, litet som stort. Vi älskar det vi gör, och vi är stolta över det resultat vi gång på gång skapar.

  Adress:
  Rådjursvägen 10
  746 35 Bålsta

 • JF Måleriteam

  Kontaktperson: Johnny Söderling

  Kort beskrivning: Vi på JF Måleriteam AB i Farsta utför alla typer av målnings- och Microcement-arbeten i Storstockholm.

  Adress:
  Lysviksgatan 83
  123 42 Farsta
  Sverige

 • Stefan Eriksson Måleri AB

  Kontaktperson: Stefan Eriksson

  Adress:
  Lövsalsvägen 36
  139 74 Djurhamn
  Sverige

 • Aremera AB

  Kontaktperson: Johan Rönnkvist

  Kort beskrivning: Aremera AB är ett företag med stor kompetens inom Microcement, plattsättning och golvavjämning. Vår kundkrets innefattar såväl företag som privata kunder, vårt mål är att utföra arbetet med högsta kvalitet och att alla kunder ska vara nöjda. Vi tar även på oss totalentreprenader vid behov som badrumsrenoveringar m.m, då vi har ett stort nätverk med kompetenta kontakter från övriga yrkesgrupper såsom behöriga vvs-montörer, snickare, målare och behöriga elektriker.

  Adress:
  Fabriksvägen 7
  171 48 Solna
  Sverige

 • Plattsättarna i västra Stockholm AB

  Kontaktperson: Daniel Häll

  Kort beskrivning: Vi är ett företag med kompetens inom Microcement, plattsättning och golvavjämning. Vi utför all sorts arbete med Microcement, kakel, klinker, granitkeramik, mosaik, natursten i alla olika utrymmen. Vår kundkrets innefattar såväl företag som privata kunder.

  Adress:
  Fabriksvägen 2
  171 48 Solna
  Sverige

 • Wass Måleri AB

  Kontaktperson: Håkan Wass

  Kort beskrivning: Vi åtar oss applicering av Topcret Microcement och alla måleriarbeten såsom utvändig målning, tapetsering, fönster måleri, trapphus, tillbyggnader, kontor etc. Vi ordnar även med snickare, elektriker, golvslipare i samband med våra arbeten. Våra kunder är idag privatpersoner, byggare, bostadsrättsföreningar, ambassader samt övriga fastighetsägare och företag.

  Adress:
  Domarringsvägen 13
  187 69 Täby
  Sverige

 • Paintingservice i Nacka AB

  Kontaktperson: Richard Carlsson

  Adress:
  Stavsnäsvägen 231
  139 72 Djurhamn
  Sverige